Cele mai bune videoclipuri 360 de grade VR pe care le puteti vizualiza

Continutul de material VR creste in fiecare ora, iar YouTube joaca un rol imens in sustinerea videoclipurilor de 360 de grade si realitate virtuala. In prezent, YouTube are o aplicatie pentru Daydream, Cardboard si mai nou PlayStation Sony VR. Pentru perechiile de ochelari VR Oculus Rift si HTC Vive va trebui sa gasiti dvs solutii externe.

In caz contrar, veti putea viziona aceste videoclipuri utilizand direct aplicatia pe dispozitiv. Acestea fiind spuse, va prezentam in continuare selectia noastra de cele mai bune video-uri 360 de grade existente in acest moment.

Take a Tropical Break

Aveti nevoie de o mica pauza de la stresul vietii de zi cu zi? Acest videoclip va duce intr-un tur VR al Hawarii, unde veti vedea de la cele mai frumoase cascade pana la cele mai frumoase plaje. Si asta nu este totul, va veti arunca in apele calde din Hawaii, cat si in cultura insulei.

Rainbow Good Boy

MysteryGuitarMan este un YouTuber unic, experimentand miscarea stop-motion si alte formate mai mult decat marea majoritate a celor care incarca filme pe platforma. Creatia sa 360 se numeste Rainbow Good Boy si se vrea a fi o oda la jocurile Sonic si Mario de la Sega Genesis si SNES. Este un clip colorat, distractiv si rapid.

Stranger Things

Emisiunea TV a avut un succes urias astfel incat acum va puteti bucura si de versiunea VR. Aceasta este doar o versiune foarte scurta a seriei foarte populare de pe Netflix, dar este una interesanta care va pune in interiorul casei disparute Will Byers. Va avertizam de la inceput sa va pregatiti de unele sperieturi mari.

Google Spotlight: HELP

Justin Lin, regizorul Fast Five si Star Trek Beyond a realizat acest scurtmetraj pentru programul Google Spotlight Story in anul 2016 si este inca una dintre cele mai ambitioase actiuni de pana acum. Lin s-a hotarat sa foloseasca camere 360 pentru a va arata ce inseamna un film cu un buget foarte mare, cu un adevarat extraterestru care va urmareste prin metrou. Este absolut palpitant.

Surrounded by Dominoes

Probabil ca stiti deja cat de satisfacator este sa urmariti un set complex de domino care se prabuseste sistematic. Sunetul, senzatia de a privi ca ceva se prabuseste sunt foarte interesante. Dar cum ar fi daca cineva construieste un domino in jurul dvs, iar dvs puteti privi acest lucru? Acest videoclip este dovada ca lumea VR este de-a dreptul minunata.

Blowing Up a Postal Van

Unul dintre lucrurile cele mai interesante despre clipurile VR si 360 este ca va poate pune in fata unor experiente care in mod normal nu ar fi posibile. In cazul acestui videoclip de la MythBusters, veti fi la cativa metri de un vehicul plin de explozibil. Nu numai ca veti experimenta explozia in deplina siguranta, din propria casa, insa video-ul va va ghida prin explozie cadru cu cadru.

Notes on Blindness

Acest scurtmetraj este de ceva timp aparut, insa a fost recent recreat si pentru lumea VR, de catre Arte Experience. Dupa decenii de deteriorare constanta a vederii, scriitorul si teologul John Hull a devenit total orb. El a inceput sa-si documenteze experientele pe o case audio, acesta fiind modul in care a luat nastere acest film si proiect. Inregistrarile initiale ale jurnalului sau formeaza baza proiectului interactiv non-fiction cu sase parti, care utilizeaza mecanica gameplay-ului si realitatea virtuala pentru a-si explora experienta emotionala a orbirii. Este o experienta incredibil de fascinanta si miscatoare, pe care nu o puteti pierde.

Anything from The NY Times

Seria de filme New York Times 360 este una dintre cele mai bune utilizari ale formatului VR de pana acum, oferind povesti captivante si foarte interesante. Acestia scot clipuri 360 de scurta durata zilnic, insa saptamanal va ofera si ceva mai lung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *