Cinci motive pentru a alege un bec smart!

Becurile inteligente nu sunt simple becuri cu LED. Ele nu stau doar într-un soclu și luminează ca un bec obișnuit. Acest lucru este plictisitor, becurile inteligente pot face mult mai multe lucruri.

Becurile smart sunt numite așa pentru un motiv. Acestea se pot conecta fără fir, prin Bluetooth, cu un telefon inteligent / tableta / laptop, deschizându-vă o mulțime de posibilități majore. Așadar vă prezentăm în continuare o parte din lucrurile pe care le pot face becurile smart.

Diminuare luminii

Una dintre caracteristicile de bază ale unui bec smart este că puteți să îi diminuați intensitatea luminii fără să trebuiască să instalați întrerupătoare dimmer în casa dumneavoastră. Înșurubați pur și simplu un bec inteligent în lustra / lampa / veioza dvs și modificați nivelul intensității luminii doar folosind aplicația corespunzătoare a becului.

Pot fi controlate de oriunde

Unele becuri smart, cum ar fi cele de la MagicBlue, Belkin sau GE Link Bulbs, au funcții de programare care vă permit să controlați lumina atunci când nu sunteți acasă. Aceasta este o opțiune de securitate excelentă atunci când vă aflați în vacanță deoarece casa dvs nu va părea niciodată goală. Acest lucru înseamnă că vă puteți întoarce acasă într-o casă luminată fără a lăsa luminile aprinse de când plecați pentru a consuma energie electrică degeaba. Cele mai multe branduri oferă și un hub care poate sincroniza toate luminile din casă, astfel încât să le puteți controla pe toate cu o singură aplicație și în același timp.

bec-smart

Își pot schimba culorile

Diminuarea intensității luminii pentru a crea o anumită stare de spirit este în regulă, însă puteți face un pas mai departe. Multe becuri smart își schimbă culoarea. De fapt, unele cum ar fi cele de la MagicBlue comercializate de Smart Products, pot produce o gamă de peste 16 milioane de culori. Puteți selecta culoarea dorită prin atingerea unei roți de culoare din aplicația dedicată.

De ce ați vrea un bec smart care să își schimbe culorile?

  • Vreți ca o camera să pară mai prietenoasă? Schimbați culoarea luminii într-un galben auriu.
  • Vreți sa pară că este o atmosferă mai rece? Schimbați culoarea luminii într-un ton de albastru.
  • În timpul unei petreceri puteți potrivi culoarea luminii cu tematica petrecerii.
  • În timpul sărbătorilor puteți transforma becurile inteligente în roșu și verde de exemplu.
  • Nu vă place culoarea peretului dintr-o cameră? Nu este nimic, schimbați-o cu ajutorul unui bec inteligent.

Unele pot reda muzică

Imaginați-vă că nu aveți cabluri întinse peste tot în casă, dar totuși puteți să ascultați melodiile preferate în orice cameră a casei. Un bec inteligent cu boxa încorporata poate face ca acest lucru să fie real.

De exemplu becul Widjit are lumini care pulsează și schimbă culorile pentru a se potrivi perfect cu muzica redată în difuzor. Este ca o petrecere într-un bec. Boxa integrata în acest bec este suficient de puternică pentru a face față cu brio într-o camera de dimensiuni normale. Este perfectă pentru un dormitor sau o sufragerie.

Vă pot ajuta să dormiți mai bine

Becurile inteligente vă pot ajuta chiar și să dormiți mai bine. C Sleep de exemplu, își schimbă temperatura culoriilor pentru a ajuta la reglarea producției naturale de melatonină în organism. Setările de lumină ale acestui bec smart ajută la suprimarea nivelelor melatoninei umane în timpul zilei și la creșterea melatoninei pe măsură ce vă apropiați de ora de culcare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *