A început actualizarea la noua versiune de Android, 7.1.1 Nougat

Cei de la Google au raportat zilele trecute că Android 7.1.1 Nougat a fost finalizat și va începe să fie instalat pe dispozitivele Pixel, Nexus și Android One începând cu luna Decembrie. Cu toate acestea, se pare că actualizarea a început să fie disponibilă cu câteva zile mai devreme pe dispozitivele Adroid One.

Cei de la AndroGuider au fost primii care au raportat actualizarea la Android 7.1.1. Nougat se pare că a sosit pentru utilizatorii General Mobile 4G. Știrea a fost susținută și cu o captură de ecran trimisă de către un utilizator al rețelei General Mobile 4G, din Turcia.

În conformitatea cu acea captură de ecran, noua actualizare are o dimensiune de 240.6 MB și aduce îmbunătățiri privind securitatea device-ului, la stabilitate și repară unele bug-uri mai vechi. De asemenea, noua actualizare, se pare că are în componență și patch-ul privind securitatea, lansat în Decembrie.

Noua versiune de Android, 7.1.1 Nougat

Vodafone Australia au anunțat și ei lansarea Android 7.1.1 printr-o pagină web dedicată. În cazul lor, actualizarea se pare că este pentru Nexus 6P și că versiubea OTA va avea aproximativ 650 MB. Totuși, Google nu au anunțat o dată exactă în mod oficial.

Cu toate acestea, având în vedere că actualizarea a început să apară în Turcia, ne putem aștepta ca Google să facă un anunț oficial, atât pentru actualizarea Android 7.1.1 cât și pentru patch-ul de securitate.

Acest lucru mai înseamnă că dispozitivele Nexus și Pixel ar trebui să primească noua actualizare (build NMF26F) în zilele următoare. Utilizatorii de Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6P, Nexus Player, Nexus 9, Pixel C, General Mobile 4G (Android One), Google Pixel și Google Pixel XL trebuie să se aștepte să primească actualizarea în orice moment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *