Apple încearcă să preia o parte din industria cardurilor

Apple lansează un card de credit despre care spune că a fost proiectat să facă lucruri pe care niciun altul nu poate să le facă.

Cardul lor arată diferit de unul tradițional – nu există niciun număr pe partea din față, iar numele utilizatorului este gravat în metal. Cardul extinde serviciile digitale Apple Pay, asociind cardul fizic cu cel virtual. Acesta vine cu o mulțime de avantaje – înscriere foarte rapidă, eliminarea majorității taxelor, protecție foarte bună și bani înapoi.

Cât costă acest card?

Cei de la Apple spun că nu există taxe asociate odată cu acest card. Acest lucru înseamnă că nu există taxe de emitere, nu există taxe anuale și nici altele asemenea. De asemenea, au declarat că intenționează să aibă cele mai scăzute rate ale dobânzilor din industrie. Totuși, utilizatorii trebuie să aibă un iPhone pentru a folosi acest card, care înseamnă că există totuși un cost. Totuși, veți obține bani înapoi când cumpărați ceva – 3% pentru achizițiile cu cu telefonul, 2% pentru achizițiile cu cardul virtual și 1% pentru achizițiile cu cardul fizic.

Ted Rossman, analist la creditcards.com a afirmă că: „oamenii se vor înscrie pentru acest card în mare parte pentru că iubesc Apple, nu pentru că ar oferi multe lucruri în plus față de alte carduri”.

Cei de la Apple subliniază că este singurul card care oferă aceste recompense în timp real, astfel încât banii câștigați pot fi utilizați imediat.

Alte companii fac de multe ori utilizatorii să aștepte până când se face efectiv plata.

Cum este securitatea?

Apple se mândrește cu securitatea oferită, ceea ce nu este o surpriză pentru nimeni. Aici este locul în care se detașează de concurență.

Cardul fizic nu are numere, astfel încât se fac achiziții cu cipul încorporat, iar versiunea digitală este în Apple Wallet pe telefon, unde este protejat prin amprentă sau recunoaștere facială. Astea înseamnă că dacă cineva o să vă fure telefonul, nu va putea folosi cardul pentru a face cumpărături.

De asemenea, Apple spune că nu va primi informații despre ce cumpărături faceți cu cardul sau unde le faceți. Se mai spune că Goldman Sachs, cu care Apple lucrează pentru a furniza cardul, va folosi datele dvs numai pentru a opera cardul, în niciun caz în alte scopuri.

Cât de ușor se folosește?

Apple spune că utilizatorii vor putea să se înscrie pentru card din aplicația Wallet de pe iPhone după care îl veți putea utiliza aproape imediat.

Veți putea vedea în aplicație și unele instrumente de bugetare, cum ar fi urmărirea cheltuielilor și furnizarea a tot felul de estimări privind următoarele achiziții. De asemenea, permite utilizatorilor să stabilească plăți săptămânale sau bi-săptămânale pentru a se potrivi mai bine cu încasările. Este adevărat că toate acestea se pot găsi și la alte aplicații sau carduri, însă dacă ai deja un iPhone, nu este păcat să nu ai totul în același loc?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *