Apple ne permite acum să verificăm care posesori de 6s sunt eligibili pentru o baterie nouă

La două săptămâni de la lansarea unui program de reparații pentru bateriile smartphone-urilor iPhone 6s, Apple a lansat un instrument care permite celor ce dețin un astfel de smartphone să verifice dacă dispozitivul lor este afectat de problemă.

O pagină actualizată pentru programul iPhone 6s, include o opțiune prin care puteți introduce numărul de serie al device-ului pentru a determina dacă acesta este eligibil pentru a înlocui bateria gratuit.

Un număr mic de modele iPhone 6s fabricate între Septembrie și Octombrie 2016 au o baterie defectă, care poate să facă smartphone-ul să se închidă în mod neașteptat.

Baterii noi pentru Apple iPhone 6S

Dispozitivele care se încadrează între aceste date de fabricație sunt eligibile să primească o baterie nouă de la Apple fără niciun cost adițional. Însă, aceste device-uri trebuie să fie într-o stare bună de funcționare pentru a primi o baterie nouă – Apple nu va face schimbul dacă există, de exemplu, un ecran crăpat, lucru care ar putea afecta înlocuirea bateriei.

Cei care dețin un astfel de iPhone 6s, eligibil pentru schimbul de baterie, trebuie să viziteze orice magazin oficial Apple, un service autorizat Apple sau să sune direct la Apple pentru asistență. Clienții care au plătit deja pentru o baterie nouă, pot primi de la Apple banii pentru reparație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *