Cel mai bun suport telefon pentru bicicletă

Dacă doritți să fixați telefonul mobil pe ghidon – pentru navigație, inregistrarea plimbării cu bicicleta sau alte lucruri asemănătoare – atunci veți avea nevoie de un suport telefon pentru bicicletă. Exista o mulțime de asemenea dispozitive pe piață, într-o varietate de forme diferite.

Montarea unui telefon pe ghidonul bicicletei este asemănătoare cu montarea unui mini-computer pe acesta, excepție făcând faptul că în loc de un computer veți avea un smartphone. Un avantaj al acestui lucru este că nu va mai fi nevoie să plătiți suplimentar pentru un computer de bicicletă, care să vă arate viteza cu care rulați, numărul de km parcurși și alte asemenea informații utile.

Cele mai multe suporturi de telefon pentru bicicletă sunt niște console mici de plastic pe care le atașați la bicicletă și pe care apoi fixați telefonul. Altele sunt sub formă de buzunare transparente pe care le puteți fixa pe cadrul bicicletei dvs, și pe care le puteți utiliza și pentru a depozita alte obiecte (act de identitate, chei, etc). În orice caz, un suport telefon bicicleta trebuie să vă ofere o modalitate robusta de a transporta telefonul pe bicicletă și de a-l proteja, permițându-vă în același timp și utilizarea acestuia.

Carcasă + suport

Carcasele de telefon pentru biciclete tind să fie montate numai pe ghidon, și de obicei există foarte mici variații între aceste suporturi. Telefonul este ținut într-o carcasă specială pentru fiecare model în parte, în funcție de dimensiunea și modelul acestuia, iar apoi este fixat cu totul într-un mic bloc de plastic fixat pe ghidon. În acest caz, carcasă de protecție poate fi impermeabilă sau nu.

suport-bicicleta

În general, aceste tipuri de suporturi vă vor permite să orientați telefonul în mod portret sau peisaj. Deși, pentru a nu lovi telefonul cu genunchii, noi vă sfătuim să îl lăsați în modul portret.

Suport universal

Acestea sunt similare cu cele de mai sus, dar nu se bazează pe o carcasă dedicată pentru a susține telefonul. În schimb, acestea folosesc un suport universal de telefon, case se atașează de ghidon sau cadrul bicicletei și care vor susține orice tip de telefon, chiar dacă acesta este deja într-o carcasă de protecție.

Avantajul evident este că nu aveți nevoie să cumpărați un suport telefon bicicletă nou atunci când veți schimba telefonul (de asemenea, îl puteți împrumuta și altor persoane), însă aici intervine și marele dezavantaj: noi considerăm că sunt și mult mai puțin sigure.

Frame bag (geanta cadru)

Dacă preferați să păstrați bunurile la îndemână, atunci o geantă cadru pentru telefonul dvs este o alternativă bună. Un astfel de accesoriu se montează pe cadrul bicicletei, chiar în spatele ghidonului. În plus un astfel de suport telefon oferă și un spațiu de stocare suplimentar, dar și un loc special pentru telefon, unde să fie protejat de ploaie și alte intemperii, dar unde să îl puteți accesa în continuare.

suport telefon bicicleta

Cu toate acestea, aspectul principal de luat în calcul este să vedeți dacă fereastra transparentă oferă suficientă protecție telefonlui și, de asemenea, dacă vă permite să acționați ecranul tactil al acestuia.

Cel mai mare dezavantaj al acestui suport telefon bicicletă este că va trebui să vă aplecați privirea mult mai mult pentru a vedea telefonul, mai ales dacă comparăm cu un suport pentru ghidon.

Verificați compatibilitatea suportului telefonului pentru biciclete

Factorul decisiv în alegerea dvs finală va fi în cele din urmă răspunsul la întrebarea: care suport este mai potrivit pentru mine? Cele mai multe suporturi au dimensiuni și forme diferite și sunt potrivite pentru a găzdui cât mai multe modele de telefon posibil, dar vă sfătuim să verificați de două ori înainte de a cumpăra suportul.

Mergând pe aceeași direcție, vă mai spunem că dacă exista vreo probabilitate sa vă schimbați telefonul în următoarele săptămâni, ar fi mai bine să amânați achiziționarea suportului pentru după acel moment. Nu are rost să cumpărați un suport pentru un telefon pe care nu îl veți mai folosi decât foarte puțin timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *