Cel mai bun telefon pentru Google Daydream

Google Daydream vă oferă o modalitate excelentă de a intra și de a vă bucura de lumea virtuală atât de interesantă și de captivantă. Încercarea de a afla care telefon este cel mai bun pentru o pereche de ochelari virtuali și în același timp să fie și un telefon excepțional în afara VR, poate fi destul de dificil.

De la afișajul excelent, la o mai bună funcționalitate Bluetooth, Samsung Galaxy S8 este cel mai bun telefon pentru a vă bucura de Daydream, platforma VR a celor de la Google. Vă prezentăm în continuare și motivele acestei alegeri.

Păstrați temperatura scăzută

Una dintre cele mai frecvente reclamații legate de utilizarea oricărei perechi de ochelari virtuali, ce funcționează cu ajutorul unui smartphone, este legată de rapiditatea cu care se supraîncălzește telefonul. Supraîncălzirea telefonului poate provoca probleme serioase, provocând experiențe întârziate, pline de lag, iar dacă telefonul devine prea fierbinte, poate ajunge să se închidă. Nimeni nu își dorește să reducă orele de jucat cu ochelarii VR, de aceea utilizarea unui smartphone care nu se supraîncălzește, este o opțiune excelentă.

Samsung Galaxy S8 are o reducere a temperaturii foarte bine pusă la punct, ceea ce înseamnă că puteți sa vă jucați mai mult timp fără să vă faceți griji cu privire la faptul că telefonul dvs se va încalzi prea mult și se va opri. Timpul de utilizare în VR al lui Galaxy S8 este semnificativ și vizibil mai mare decât în cazul telefoanelor Google Pixel, care se încălzeau extrem de repede, problemă semnalată de foarte multe persoane.

ochelari-virtuali

Rămâneți conectați

Unul dintre lucrurile pe care utilizatorii platformei Daydream le știu prea bine este cât de instabilă din punct de vedere al conectivității poate fi o pereche de căști conectată prin Bluetooth. Sunetul este incredibil de important în lumea virtuală, acesta având un rol esențial la producerea acestui efect, așadar trebuie să alegeți foarte bine ce căști audio veți folosi.

Galaxy S8 necesită în continuare să fiți atenți cu căștile wireless pe care le alegeți, dar de asemenea vă aduce câteva noi opțiuni, care ar putea fi mult mai stabile. Acest telefon este certificat Bluetooth 5, ceea ce înseamnă că atunci când sunteți conectat la o pereche de căști Bluetooth 5, telefonul poate trimite mult mai multe date și mult mai rapid decât majoritatea competitorilor.

Atunci când ascultați muzică obișnuită, acest lucru înseamnă un sunet de calitate mai bună, însă atunci când sunteți în lumea VR, înseamnă ca este mult mai puțin probabil să întâlniți decalaje audio, dacă utilizați căști fără fir.

Vedeți totul

Atunci când sunteți în lumea VR, ecranul perechei de ochelari virtuali pret este la doar câțiva centimetri distanță de ochii dvs. Acest lucru înseamnă că puteți vedea toate detaliile, fiecare pulbere de praf, fiecare zgârietură și fiecare detaliu pe care telefonul îl livrează. Mai mult decât în orice alt caz, ecranul telefonului dvs chiar contează cu adevărat atunci când sunteți în mediul realității virtuale.

Acesta este momentul în care acel lucru numit densitatea pixelilor contează mai mult decât probabil că vă imaginați înainte de a încerca realitatea virtuală. Dacă aveți mai mulți pixeli împachetați într-un spațiu mai mic, imaginea apărută va fi mult mai clară. Afișajele Samsung se numără printre cele mai dense din industrie, dar, de asemenea, au și mult mai multe caracteristici.

Galaxy S8 are un afișaj superior multor altor telefoane de top, care oferă mai multe pentru ochii dvs. Are controale mai bune asupra luminozității sale și adaugă aproape un inch întreg de afișaj comparativ cu concurența. Acest lucru înseamnă că veți putea vedea fiecare detaliu, și chiar să vă lăsați cuprinși în totalitate de experiențele VR încercate.

Utilizați un smartphone Galaxy S8?

Platforma Daydream vă poate aduce experiențe noi excelente, dar având cel mai bun telefon pentru a le gestiona, este cu adevărat cheia pentru a vă bucura de experiența VR. Dvs ați folosit până acum un smartphone S8 alături de o pereche de ochelari virtuali?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *