Cele mai bune baterii GoPro

Camerele de acțiune GoPro sunt minunate. Pot fi folosite pentru a face un timelapse frumos, pentru a captura imagini video incredibile la rezoluții înalte și, de asemenea, unele sunt rezistente la apă, astfel încât le puteți folosi pentru a surprinde în imaginile dvs extraordinara lume subacvatică.

Totuși camerele video sport GoPro au și o problemă destul de supărătoare pentru majoritatea utilizatorilor, durata de viață a acumulatorilor. Dacă sunteți atenți cu setările folosite și nu le schimbați prea mult în timp ce filmați ceva, atunci un acumulator gopro o să vă ajungă între 1 și 2 ore, depinzând și de modelul camerei.

Dacă aveți ecranul activat, dacă folosiți o telecomandă, dacă porniți și opriți camera în mod constant sau dacă înregistrați filmele la o rezoluție mai mare, atunci veți observa o scădere semnificativă a duratei de viață a bateriei. În testele făcute de noi, obținem mai mereu cam o oră și 20 de minute de înregistrare cu o baterie complet încărcată.

În unele situații aceste lucru nu este o problemă, dar dacă sunteți în vacanță sau doar iesiți o zi întreagă la filmat și nu aveți baterii de rezervă, atunci veți avea o problemă.

Până când cei de la GoPro nu vor veni cu o soluție bună de extindere a duratei de viață a bateriilor acestor mici camere, sfatul nostru este să vă orientați spre achiziționarea unor baterii de rezervă, astfel încât să nu ajungeți niciodată în punctul de a nu putea filma ceva ce vă doriți.

Atunci când aveți acumulatori GoPro suplimentari, puteți să îi încărcați pe aceștia cu ajutorul unui încărcător dublu sau triplu, în timp ce cu bateria din cameră filmați. Astfel, nu va mai fi nevoie să conectați cablul USB la cameră pentru a încărca bateria.

Eu de obicei am cu mine în jur de trei sau mai multe baterii de rezervă, astfel încât să am întotdeauna una disponibilă, una la încărcat și una în aparat. Este chiar indicat să procedați în acest fel, dar trebuie doar să vă asigurați că le încărcați pe cele corecte, de aceea vă sfătuim să le numerotați cumva.

Opțiuni de baterii GoPro

În acest articol o să vă recomandăm baterii GoPro de la diverse firme, pe care o puteți achiziționa online sau din magazine.

Baterii GoPro originale

Dacă sunteți interesat să cumpărați o baterie originală GoPro deoarece sunteți îngrijorat de problemele legate de compatibilitate sau doriți doar să faceți o alegere sigură, atunci vă recomandăm să cumpărați direct de la producător. Totuși, costul acumulatorilor originali GoPro este mult mai mare decât al celor realizați de către alți producători.

Aceasta este bateria GoPro oficială și dacă nu aveți chef sau timp să citiți păreri și comentarii despre toate celelalte opțiuni disponibile, aceste baterii sunt cele pe care vi le recomandăm.

Acumulatori GoPro aftermarket

Acumulatorii Widjit

Primul producător pe care vi-l recomandăm, în afară de GoPro, este Widjit. Am început să folosim bateriile produse de către aceștia acum un an de zile și de atunci suntem foarte mulțumiți de valoarea și calitatea produselor lor.

baterie-gopro

Există o varietate de seturi diferite de încărcare pe care le veți găsi sub acest brand, de la acumulatori pentru GoPro Hero 1, 2 și până la încarcătoare duble sau triple cu acumulatori pentru GoPro Hero 4 sau 5.

Noi folosim de la ei varianta de încărcător triplu și acumulatori pentru Hero 4. Astfel avem un total de patru baterii pentru camera noastră de acțiune, mai mult decât suficient pentru ceea ce facem noi.

Acumulatori SmaTree

SmaTree este o altă companie de baterii și încărcătoare pe care le-am testat în trecut. Ofera o gamă similară de produse cu cele de la Widjit, doar că au un preț ceva mai mare și nu se găsesc ușor în România. Astfel, rămâne la latitudinea dvs ce doriți să alegeți.

Baterie extinsă

Camerele GoPro Hero 4 Black și Silver, au fost ambele concepute pentru a fi utilizate cu o baterie extinsă. Aceste baterii se cuplează direct în partea din spate a camerei foto de acțiune și oferă o durată totală de viață a bateriei semnificativ mai mare.

incarcator-gopro

Dezavantajul este că aparatul o să devină mai voluminos și mai greu, astfel încât nu veți putea folosi carcasele de protecție obișnuite.

Rețineți că dacă utilizați varianta Silver, veți putea să folosiți această baterie GoPro însă vă va acoperi ecranul LCD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *