Cele mai bune gadget-uri ale anului 2016

Noi și cei pasionați de tehnologie ne petrecem foarte mult timp jucându-ne cu diverse gadget-uri. Puține dintre acestea ne mai impresionează cu adevărat, însă anul 2016 a fost un an plin de gadget-uri interesante, care ne-au plăcut mult. În continuare vă prezentăm favoritele noastre:

Sony PlayStation VR
Odată cu lansarea Oculus Rift și HTC VIVE, anul 2016 a început puternic în domeniul realității virtuale, însă nicio pereche de ochelari VR nu au fost atât de impresionanți ca PlayStation VR. În comparație cu sisteme mai scumpe, aceștia au fost ușor de configurat, relativ ieftini și funcționează perfect cu o consolă deținută de peste 50 de milioane de oameni. Veți avea parte în continuare de o durere de cap dacă va jucați prea mult timp, însă jocurile sunt foarte pe acești ochelari VR și prețul nu este unul mare deloc, în jur de 400$.

Anki Cozmo
Am văzut mulți roboți de genul animalelor de companie de-a lungul anilor, dar nici unul nu a fost niciodată atât de drăguț și de ieftin ca și Anki Cozmo. Cu ajutorul unui câtorva animatori de la Pixar, producătorul Anki a construit un robot cu două motoare, ochi mari și o tonă de personalitate. Robotul vine cu un sistem integrat de recunoaștere facială, astfel încât va știi cu cine se joacă. De asemenea, are integrate și câteva jocuri foarte interesante, în care micul robot poate mișca cuburi din plastic. Atunci când pierde, Cozmo aruncă cuburile în jur. Nu credeți că este o jucărie foarte interesant pentru numai 180$?

NES Classic Edition
În acest an, Nintendo a făcut senzație când a relansat o versiune mai mică a originalului NES, cu 30 de jocuri clasice incluse. Chiar dacă sistemul este miniaturizat, gamepad-urile sunt de dimensiuni normale, ceea ce înseamnă că îl vei putea bate cu ușurință pe Donkey Kong pe televizorul tău uriaș, Toată distracția costă numai 60$.

Cele mai bune gadget-uri ale anului 2016

DJI Mavic Pro
DJI Mavic Pro reușește să găsească cel mai bun echilibru pe care orice dronă l-a avut vreodată. Este o dronă înlocuitoare perfectă pentru variantă mai scumpă și mai mare, Phantom 4. Această dronă nouă este se ține foarte bine chiar și atunci când este lovită de o rafală puternică de vânt. Cele patru elice se pliază, astfel încât noua dronă este ușor de transportat și încape chiar și în buzunar. De asemenea, ce este foarte important, DJI Mavic Pro este dotată și cu o cameră video ce filmează la o rezoluție 4K. Dacă sunteți în căutarea unei drone de top, cu caracteristici și performanțe excelente, atunci pentru 1000$, DJI Mavic Pro este o alegere corectă.

Google Home
În acest an, Google speră să atingă succesul avut de Amazon Echo cu propriul său asistent digital. Calitatea sunetului este cu siguranță mai bună decât în cazul Echo, însă cu o mică problemă, este evident că nu va putea auzi solicitările tale vocale atunci când este folosită la volum maxim. Google Home răspunde momentan la mult mai puține comenzi decât Amazon Echo, însă trebuie să ținem cont că cei de la Google au lansat doar un prim SDK pentru dispozitiv, este aproape sigur că vor lansa cât de curând noi îmbunătățiri. Prețul pentru Google Home este în jur de 130$.

GoPro Hero5

Ce putem spune aici, GoPro încă face cea mai bună cameră video sport de acțiune. Este foarte ușor de utilizat, suficient de mică pentru a o transporta oriunde cu tine și dispune de o calitate optică foarte bună. În anul recent încheiat, cei de la GoPro au lansat în sfârșit un aparat rezistent la apă, care nu mai are nevoie de carcasa greoaie din plastic. Prețul pentru camera GoPro Hero 5 este aproximativ 400$.

iPhone 7 and 7 Plus
Le lipsește acum jack-ul pentru căști, însă considerăm că sunt în continuare printre cele mai bune telefoane de pe piață. Cele mai noi smartphone-uri iPhone lansate includ o grămadă de tehnologii ambițioase, inclusiv un aparat de fotografiat dual (pe varianta 7 Plus), un buton de home cu senzor, iar ambele modele sunt în sfârșit rezistente la apă. Acest lucru înseamnă că veți putea face din nou poze bune, chiar dacă l-ați scăpat în piscină din greșeală. Prețul începe undeva de la 800$.

Amazon Echo Dot
Pentru o lungă perioadă de timp, Echo Dot a fost disponibil doar pentru cei care dețineau Amazon Echo. Acum nu mai este cazul și oricine poate cumpăra Echo Dot. Acest mic gadget vă permite să transformați o boxa portabilă existentă într-una la fel de inteligentă ca și Amazon Echo, o puteți transforma într-un asistent personal. Dot dispune de aceeași matrice cu șapte microfoane, pe care o avea și originalul Echo, astfel încât va auzi toate cererile voastre, indiferent din ce zonă a casei le veți face. Prețul este de 40$ pe Amazon.

Căști Bose QuietComfort 35 Bluetooth
În prezent puteți merge în practic orice aeroport din lume și în scurt timp să vedeți aceste perechi de căști la cineva. Există un motiv bun pentru acest lucru: căștile cu anulare de zgomot activă sunt preferate de cei care călătoresc de ani de zile, iar cei de la Bose tocmai au lansat o versiune nouă și îmbunătățită, fără fir. Calitatea sunetului din căști este una de excepție, și deși nu sunt la fel de mari și solide ca Bowers & Wilkins P7, durata de viață de 20 de ore a bateriei este una dintre cele mai mari existente. Aceste căsti costă aproximativ 350$.

Asus Zenbook
Asus a făcut un pas mare cu propriile laptop-uri Zenbook în acest an, atunci când le-a făcut cu o greutate și o grosime similare unui MacBook. Prețul modelelor variază în funcție de procesor, dar cel mai ieftin model costă 1000$ și are un procesor Intel i5 – mult mai puternic decât la MacBook.

Acestea sunt cele mai tari gadget-uri ale anului 2016 din punctul nostru de vedere. Vă invităm să ne lăsați comentarii cu gadget-urile pe care le considerați voi de top pentru anul 2016 recent încheiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *