Cele mai tari gadget-uri de copii pentru părinți

Întregul drum de a fi părinte este pavat cu neliniște și pregătiri nesfârșite. Aveți nenumărate opțiuni și, pe moment, toate par a fi decizii de viață și de moarte. Acest lucru face ca părinții să fie o țintă ușoară pentru cei din industria echipamentelor pentru bebeluși, o industrie care se preconizează că va ajunge la peste 100 de miliarde de dolari până în 2025. Dacă credeți că atunci când cumpărați un smartphone nou sau un laptop este greu, așteptați până ajungeți să descoperiți nenumăratele oferte de gadget-uri inteligente pentru bebeluși, care vă promit tot felul de lucruri care mai de care mai interesante.

Doona – scaun auto și cărucior

În primul rând există căruciorul. O decizie pentru un cărucior bun o veți după multe săptămâni de căutari, veți merge în magazine, veți căuta pe Internet păreri, veți cere sfatul apropiaților care au deja un copil. Totuși, putem să vă facem și noi o recomandare care ni s-a părut interesantă: Doona, un produs relativ nou, care are însă o caracteristică foarte interesantă. La atingerea unui singur buton, roțile se indoaie și căruciorul se transformă într-un scaun de mașină. Majoritatea părinților cumpără un cărucior și separat un scaun auto, ceea ce înseamnă bani cheltuiți în plus.

Doona poate fi soluția perfectă. Este un produs compact, cu care vă puteți strecura și pe trotuarele înguste și, de asemenea, este și foarte ușor, așadar atunci când este nevoie îl puteți ridica cu o singură mână.

Un alt plus al acestuia? Este incredibil de ușor de utilizat. Există o bază permanentă pe care o puteți instala în mașină și peste să montați scaunul sau îl puteți prinde cu sistemul clasic de centură de siguranță. Doona este aprobat și pentru a fi utilizat în avioane. Să nu credeți că este un produs perfect, dar la aproximativ 2000 de lei, oferă multe lucruri.

Eufy Space View – monitorizare

Space View dispune de un monitor elegant cu un ecran HD superb și are o autonomie de 15 ore de viață a bateriei. Acest gadget prezintă multe noutăți față de modelul anterior, Optical Infant, cum ar fi camera ce se poate roti la 330 de grade. Singurul dezavantaj al acestui gadget este faptul că se montează destul de greu, necesitând ceva timp.

Totuși este o cameră de monitorizare excelentă, care vă ajută să știți în orice moment ce face bebelușul vostru.

Baby Einstein Sea Dreams Soother

La capătul opus în ceea ce privește tehnologia, Baby Einstein este o jucărie imensă din plastic care luminează tot felul de personaje colorate și care redă diferite sunete. Se pare că s-a dovedit a fi o combinație perfectă de a face copilul să nu mai plânga. Din proprie experiență, vă spunem că este un produs de neînlocuit în primele luni de viață ale copilului.

Chiar dacă nu este un gadget în adevăratul sens al cuvântului, există un motiv pentru care acest produs este atât de popular: funcționează cu adevărat. Totuși, asigurați-vă că aveți multe baterii de rezervă.

Hatch Baby Grow – cântar digital

Un cântar digital este un accesoriu de care am știut întotdeauna că vom avea nevoie. S-ar putea să pară un lux, dar am auzit de la multe persoane că sunt foarte utile pentru a urmări greutatea bebelușilor în primele luni de viață.

Hatch Baby Grow este un cântar digital care poate măsura greutatea în numai câteva secunde, are o suprafață moale care se curătă foarte ușor la nevoie.

De asemenea, aplicația mobilă a acestui cântar este foarte utilă. Urmărește greutate, oferă informații despre mesele bebelușului, schimbul scutecelor sau somn. Aplicația face o treabă excelentă și vă poate spune cu ușurință dacă bebelușul a mâncat mai puțin decât de obicei.

SmartNoggin NogginStik Light-up Rattle

Recomandarea finală din acest articol este ceva ce am găsit din întâmplare, ne-a fost recomandată la un magazin de specialitate. Pe lângă diferite zgomote, jucăria se și aprinde, ceea ce îi ajută pe cei mici să rămână concentrați. Ochii și expresia ei îi ajută pe cei mici să învețe să recunoască fețele încă de la începutul vieții. De asemenea, are și un mâner ergonomic, care îi ajută pe bebeluși sa o prindă mai ușor, iar oglinda din partea de jos îi ajută să învețe să se recunoască.

Practic, este o jucărie zornăitoare care ține locul multor jucării pentru primele câteva luni de viață. Poate fi și un cadou inspirat pentru alți părinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *