Gadget-uri pentru orice cameră de copil

Copiii dvs au nevoie de mai multă tehnologie în viața lor? Cu siguranță nu.
Dar acest lucru nu înseamnă că nu puteți să folosiți cele mai recente tehnologii pentru a face munca permanentă a părinților mai ușoară.

SmartDuvet

V-ați săturat să vă rugați copiii să facă efortul minim de a-și face patul dimineața? Sistemul SmartDuvet este un produs nou care funcționează cu patul pe care îl aveți deja acasă. SmartDuvet este alcătuit dintr-o cutie de comandă care poate fi așezată cu ușurință sub pat și o „pătură inteligentă” – o pătură care conține canale și camere de aer. Printr-o aplicație ce se instalează pe dispozitivele mobile, cei care dețin SmartDuvet pot umfla canalele și camerele (automat la ore programate sau manual din aplicatie) și pătura se va desface pentru a face patul. Rezultatul final este o treabă mai puțin de făcut în fiecare zi. Mai mult, SmartDuvet este dotată și cu o tehnologie de control a climatului, permițând părinținlor să setez temperatura perfectă pentru copilul lor.

Găsiți acest produs pe Amazon cu prețuri de aproximativ 279$ – 369$ în funcție de dimensiune.

Google Wi-Fi

Dacă copiii dvs sunt suficient de mari pentru a avea propriile gadget-uri, știți cât de greu este să îi țineți departe de telefoane, computere sau tablete. Google Wi-Fi vă poate ajuta în acest sens. Nu numai că vă oferă internet wireless de mare viteză acasă, dar are și o serie de caracteristici bune pentru părinți. Pe lângă blocarea ușoară a unor site-uri specifice, Google Wi-Fi permite administratorilor (părinților) să oprească cu ușurință internetul pentru anumite dispozitive, cum ar fi tableta sau telefonul copilului, făcând ca dispozitivul să fie util doar pe post de oglindă. Toate aceste caracteristici sunt la doar câteva setări în aplicația Google Wi-Fi, ceea ce înseamnă că închiderea accesului la Internet pe un anumit dispozitiv se poate face imediat. Așadar aveți posibilitatea să alegeți când să îi dați copilului acces la Internet și când nu.

Acest dispozitiv costă pe Amazon 99$.

Glance Clock

În prezent, zilele copiilor sunt la fel de ocupate, dacă nu mai ocupate decât a dvs. Glance Clock este un gadget foarte util – și îndrăznim să spunem distractiv – pentru a urmări totul. În timp ce designul este unul cu siguranță clasic, afișajul ceasului în sine are mai multe forme dintre care puteți alege. Ceasul inteligent se poate conecta cu aproape fiecare aplicație terță pe care o utilizați, permițând utilizatorilor să sincronizeze ceasul cu calendarele, dispozitivele inteligente de acasă și alte aplicații pentru a afișa vremea, evenimentele viitoare, apelurile telefonice primite, mementourile importante. Pentru sarcinile zilnice, lumina ceasului se va coordona inteligent, va număra minutele până la un anumit task al zilei sau până când trebuie să plecați la școală.

Acest gadget costă pe Amazon 199$.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *