Google Capital este acum un investitor în SnapChat

Compania mamă a Google deține acum o parte din SnapChat.

Google Capital, una dintre cele două mari firme de capital, au adăugat în linișe SnapChat pe lista sa de investiții, ca parte a unei reîmprospătări de brand și a unui re-design de site, făcute Vineri.

Nu există detalii suplimentare oferite cu privire la calendarul, raționamentul sau mărimea investiției SnapChat.

Winni King, un purtător de cuvânt al Google, a confirmat faptul că SnapChat este una dintre companiile din portofoliul Google Capital, dar a refuzat să comenteze mai multe despre acest subiect. Noah Edwarsen, purtător de cuvânt al SnapChat, a declarat că societatea sa nu comentează finanțarea.

Google Capital, a fost redenumită vineri ca și CapitalG. Aceasta a fost înființată în anul 2014 pentru a investi în companii mai mature. Scopul este, potrivit site-ului său, „de a face investiții aducătoare de profit în companii de top din întreaga lume”.

Google Capital investește în SnapChat

O investiție în SnapChat deschide ușa pentru o relație mai strânsă cu un start-up care se dezvoltă în mai multe domenii de interes pentru Alphabet.

SnapChat este o adevărată stea în ascensiune în social media, un punct slab pentru Google de mulți ani încoace. De asemenea, aceștia s-au extins recent și pe partea de hardware, cu Spectacles, o pereche de ochelari de soare cu o care video wireless integrată. Produsul acestora a atras rapid comparații cu Google Glass, încercarea eșuată a celor de la Google pe piața ochelarilor inteligenți.

SnapChat, care recent a fost redenumită în Snap Inc. a crescut cu mai mult de 2 miliarde $ în fonduri și se zvonește că în anul 2017 va fi o companie evaluată la 35 miliarde $.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *