Huawei Mate 9 va primi un update de soft ce va îmbunătății notificările și camera foto

Huawei a început instalarea unei actualizări de software pentru smartphone-urile Mate 9. Actualizarea remediază unele probleme care afectau notificările și, de asemenea, va aduce îmbunătățiri camerei foto. Noua actualizare a început să apară over-the-air (OTA) treptat.

Android Central subliniază într-un raport că actualizarea software-ului Android din punct de vedere al securității va începe undeva în luna Noiembrie. Revenind la actualizarea pentru Huawei Mate 9, aceasta va rezolva problema notificărilor care făceau citirea textelor aproape imposibilă. Pe camera frontală, noua actualizare va adăuga un zoom hibrid de 6x. Raportul adaugă că există îmbunătățiri generale la detalii și la acuratețea culorilor. De asemenea, se pare că au fost făcute și îmbunătățiri pe partea de fotografiere în lumină scăzută.

Compania chineză spune că au lansat actualizarea mai înainte ca telefonul Huawei Mate 9 să fie lansat în Europa. Wall Street Journal susține că Huawei Mate 9 va fi lansat și pe piața din SUA, undeva în luna ianuarie 2017.

Huawei Mate 9 primește un update de soft

Lansat acum câteva luni, Huawei Mate 9 are un preț de vânzare de aproximativ 700 de euro, inclusiv taxe. Pentru început acesta este disponibil pentru: China, Franța, Germania, Italia, Japonia, Kuweit, Malaezia, Arabia Saudită, Thailanda.

Smartphone-ul are o cameră dublă pe spate, concepută în colaborare cu Leica. Senzorul este unul monocrom de 20 MP și unul RGB de 12 MP, ambele având o deschidere maximă a diafragmei F / 2.2. Smartphone-ul are și o cameră frontală performantă, cu un senzor de 8 MP și cu o diafragmă F / 1.9.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *