Lenovo va instala Chrome OS pe Yoga Book din 2017

Cei de la Lenovo au lansat deja versiunile cu Android și Windows pentru al lor Yoga Book, iar acum plănuiesc să lanseze și o versiune cu sistem de operare Chrome. O revistă de specialitate din SUA a raportat că a treia versiune a acestui gadget hibrid nu va mai avea o tastatură tradițională, vor folosi în schimb una cu touch, atât pentru scris cât și pentru desenat. Această știre a fost confirmată ulterior de către vice-președintele Lenovo Jeff Meredith, care se ocupă de supravegherea dispozitivelor cu Android și Chrome ale companiei.

Chrome OS pe Yoga Book

Meredith a eplicat că Lenovo a avut întotdeauna „o mulțime de interes” pentru realizarea unei versiune a Yoga Book ce să ruleze Chrome OS. Acesta a mai precizat că dispozitivul ar putea fi o opțiune solidă pentru școli, datorită design-ului său destul de unic. Și da, modelul Yoga Book cu Chrome OS va avea în continuare așa-numitul stylus Real Pen. Cu acel accesoriu puteți scrie pe suprafața tastaturii sensibile la presiune.

Nu există încă o dată exactă pentru lansarea Lenovo Yoga Book cu Chrome OS, însă Meredith a spus că cei de la Lenovo intenționează să „mențină lansarea a trei produse distincte pe parcursul unui an, cel puțin”. Acest lucru poate însemna că noul model este posibil să apară destul de curând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *