Noi zvonuri despre iPhone 7s, se pare că va avea o cameră dublă numită iSight Duo

Cei de la Apple vor lansa o nouă generație de iPhone în anul 2017, care este posibil să fie un iPhone 7s, deoarece iPhone 8 este așteptat abia în 2018. Se zvonește că acest nou smartphone va avea o cameră dublă, numită iSight Duo.

Conform sursei care a lansat acest zvon, MacOtakara, camera de pe spatele viitorului iPhone 7s va fi una dublă de tip sus-jos. În timp ce zvonul că va exista o camera dublă este vechi, faptul că aceasta va fi dispusă pe verticală și nu pe orizontală, este o noutate. Se așteaptă ca noua cameră foto să ofere un zoom optic de 2x precum și o adâncime de câmp mai mare.

Iphone 7s va avea o cameră dublă pe spate!

Se pare că pe partea din față va fi un ecran de 5 inci, însă este posibil să existe mai multe dimensiuni. Există presupuneri că va exista și varianta iPhone 7s Plus, cu o dimensiune mai mare a ecranului și o cameră dublă.

Alte zvonuri despre specificațiile noului iPhone 7s includ un ecran de rezoluție mai mare, mai multe utilizări pentru 3D Touch, încărcare fără fir, o durată mai mare de viață a bateriei și, sperăm noi, versiunea 11 de iOS.

Noi informații despre iPhone 7s și 7s Plus vor apărea probabil în 2017, mai aproape de data oficială a lansării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *