Noile carduri de la SanDisk vor rula aplicațiile la fel de repede ca cele instalate direct pe telefon

Dacă ne întoarcem în anul 2015, ne aducem aminte că noul Android Marshmallow permite aplicațiilor să fie instalate și pe un card extern, nu numai în memoria telefonului. Iar odată cu lansarea noului card Ultra SanDisk microSDXC UHS-I, aplicațiile care sunt instalate pe cardul de memorie vor fi la fel de rapide ca și cele stocate chiar pe telefon.

SanDisk Ultra microSDXC UHS-I este primul card microSD care îndeplinește cerințele Clasei 1 de performanță și a fost finalizat doar cu câteva luni în urmă, mai exact în Noiembrie 2016. Din punctul nostru de vedere, celor care nu suntem specialiști, acest lucru înseamnă că aceste carduri au timp de citire minimi și viteze de scriere mari, pentru a fi siguri că aplicațiile vor rula fără probleme, oferind în același timp un acces simultan și rapid la fișierele media stocate pe același card.

Noi carduri de la SanDisk

Fiind capabili să extindem ușor capacitatea de stocare de pe telefonul smartphone este doar unul dintre motivele pentru a alege un dispozitiv cu Android și nu unul Apple, iar alături de specificația A1 nu vor mai exista nici compromisuri în ceea ce privește performanța atunci când vine vorba de accesarea informațiilor de pe card.

Totuși există și un dezavantaj, care anume? Prețul de 200$ este unul foarte mare pentru un card cu o capacitate de 256 GB.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *