Noul Samsung Galaxy Wide 2 (J7) a fost lansat

Samsung Galaxy Wide 2 a fost lansat în Coreea ieri (pe 23 Mai). Cu numărul de model SM-J727S, mai este cunoscut și ca Samsung Galaxy J7 (2017) în Europa. Noul model este dotat cu un ecran LCD de 5,5 inch ce are o rezoluție HD de 720×1280 pixeli. Sub carcasa telefonulu veți găsi un procesor octa-core de 1,6 GHz și o memorie RAM de 2 GB. După cum se poate observa din specificații, acest telefon nou lansat este un model low-end.

Variantele de stocare sunt de 16 GB sau 256 GB. Dacă intenționați să descărcați o mulțime de aplicații și să salvați numeroase imagini și videoclipuri, cumpărati cel mai bine un card microSD rapid, pentru a beneficia de spațiul de stocare suplimentar. Camera din spate a telefonului are o rezoluție de 13 MP și o deschidere maximă a diafragmei de f / 1.9. Deși sunt implicați mulți alți factori, ar trebui totuși să puteți capta imagini decente în condiții de lumină scăzută. De asemenea, există și o cameră frontală de 5 MP, utilă pentru poze de tip selfie sau pentru apeluri video.

Galaxy Wide 2 (J7) vine cu o baterie de 3300 mAh, care combinată cu o rezoluție modestă a ecranului, o să vă ofere o durată de viață foarte bună a bateriei. Telefonul are o grosime de 8,6 mm, care este undeva la jumătate, fiind nici prea gros, nici prea subțire. De asemenea, telefonul vine direct cu Android 7, Nougat.

Telefonul încă nu apare în magazine, acesta nefiind listat nici măcar pe site-ul Samsung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *