Odată cu noul upgrade, HTC Vive devin cu adevărat wireless

Aveți 200 de euro de cheltuit și nu știți ce să faceți cu ei? Dacă răspunsul este unul afirmativ, atunci vă propunem noul upgrade făcut la HTC Vive, pentru o experiență VR îmbunătățită.

Cei de la HTC au început procesul de pre-comandă pentru noii ochelari VR îmbunătățiți, care acum vor fi în adevăratul sens al cuvântului fără fir.

HTC Vive add on a fost creat de o companie numită TPCAST, ca parte a programului Vive X, program prin care s-au investit peste 100 de milioane de $ în start-up-uri care să realizeze accesorii pentru Vive.

Punctul principal al acestei actualizări este faptul că acești ochelari vr vor reuși să reproducă experiența actuală (când sunt folosite fire) fără niciun fel de decalaj. De fapt, acest lucru ar trebui să însemne o experiență mai bună pentru că nu trebuie să vă mai faceți griji că vă veți împiedica de fire și cabluri atunci când vă jucați ceva. În cele din urmă, experiența totală ar trebui să fie și mai captivantă decât până acum.

Ochelarii VR HTC Vive devin cu adevărat wireless

Acest upgrade se atașează pe ochelarii actuali și adaugă o baterie și un modul de transmisie fără fir. Acest lucru va adăuga puțină greutate suplimentară, însă setul complet rămâne în continuare foarte bine echilibrat și nu veți resimți dureri. Bateria este una suficient de mare pentru a vă permite să folosiți ochelarii pentru o jumătate de oră.

Vă așteptăm cu păreri și comentarii dacă ați utilizat ochelarii cu acest nou modul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *