Samsung Galaxy C7 Pro poate să aibă ambele camere foto cu o rezoluție de 16 MP

Cei de la Samsung au lansat câteva zvonuri cum că ar lucra la versiunile Pro ale telefoanelor Galaxy C7 și Galaxy C5. Cele două modele, variante Pro, sunt așteptate să fie prezentate în Decembrie. Deocamdată, Galaxy C7 Pro a fost reperat deja pe siteul de analiză comparativă AnTuTu, unde și-a dezvăluit specificațiile tehnice.

Acea listare din AnTuTu raportează că Samsung Galaxy C7 Pro va avea un display Full HD. Se pare că procesul folosit va fi un Snapdragon 626 asociat cu 4 GB de memorie RAM. În ceea ce privește partea de optică, se zvonește că dispozitivul va avea camera din spate cu o rezoluție de 16 MP și cea din față va fi și ea similară.

Samsung Galaxy C7 Pro va rula un Android 6.0.1 Marshmallow, bazat (presupunem) pe TouchWiz UI. De asemenea, în listarea de pe siteul Zauba relevă faptul că afișajul Full HD ar fi de 5.7”. Iar conform aceluiași site, prețul de lansare va fi undeva în jurul a 199$, în România probabil că va ajunge undeva la 250 de euro.

Samsung Galaxy C7 Pro

Samsung Galaxy C7 Pro a fost, de asemenea, reperat și pe siteul Geekbench, unde telefonul a scos un scor de 1000 de puncte pentru testul single core și 5679 pentru testul multi-core. În cadrul acestui leak, Galaxy C7 Pro se spune că va avea o baterie de 3000mAh și suport pentru Qualcomm Quick Charge.

Scurgerile de informații din jurul telefonului Samsung Galaxy C5 Pro sugerează faptul că acesta va rula cu un procesor Snapdragon 625, alături de 3 GB memorie RAM. Pentru a recapitula, Samsung Galaxy C7 a fost lansat în luna Mai, la fel ca și varianta mai mică, Galaxy C5.

Specificațiile presupuse pentru cele două telefoane ar fi:
Samsung Galaxy C5 Pro
Display: 5.2”
Procesor: 1.2 GHz, octa core
RAM: 3 GB
Rezoluție: Full HD
OS: Android 6.0.1
Capacitate: 32 GB
Baterie: 2600 mAh
Camera principală: 16 MP
Camera frontală: 8 MP

Samsung Galaxy C7 Pro
Display: 5.7”
Procesor: 2 GHz, octa core
RAM: 4 GB
Rezoluție: Full HD
OS: Android 6.0.1
Capacitate: 32 GB
Baterie: 3000 mAh
Camera principală: 16 MP
Camera frontală: 16 MP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *