Samsung Galaxy S7 și S7 Edge au început să primească Android 7.0 Nougat

Ca răspuns la unele întrebări puse de utilizări, Samsung a declarat în luna Decembrie a anului trecut că aceștia vor sări peste Android 7.0 Nougat și vor oferi ca update direct versiunea 7.1.1 pentru telefoanele Galaxy S7 și S7 Edge. Totuși, se pare că cei de la Samsung au început să livreze acum versiunea 7.0 spre actualizare.

Utilizatorii versiunii Beta de Android Nougat sunt primii care vor primi actualizarea de 215 MB, înaintea utilizatorilor obișnuiți ai dispozitivelor, conform unui raport al Sammobile. Update-ul este așteptat să fie pus la dispoziție în mai multe regiuni din lume în următoarele câteva zile.

Se aștepta ca cei de la Samsung să înceapă actualizarea Android-ului cu data de 17 Ianuarie, dar acum se pare că această dată este pentru utilizatorii versiunii Beta, nu și pentru ceilalți.

Samsung Galaxy S7 și S7 Edge primesc Android 7.0 Nougat

În luna Noiembrie a anului trecut, Samsung a lansat „Programul Beta Galaxy”, care le permite utilizatorilor de Galaxy S7 și S7 Edge să testeze Android 7.0 Nougat înainte ca acesta să fie făcut public.

Pentru a vă aminti, Android 7.0 Nougat aduce suport pentru mai multe ferestre simultan, îmbunătățește performanța telefoanelor, aduce modificări notificărilor, îmbunătățește durata de viață a bateriei, precum și multe alte noutăți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *