Samsung Galaxy S8 – zvonuri, informații

Acum câteva ore au apărut zvonuri că viitorul Samsung Galaxy S8 este așteptat să apară în două variante de dimensiuni, cea mai mare fiind numită Samsung Galaxy S8 Plus. Se pare că de pe ambele variante va lipsi butonul de home. Acum au apărut pe Internet, prin amabilitatea celor de la GSM Arena, câteva poze cu randările 3D ale viitorului model.

Randările ne arată același lucru ca și zvonurile apărute în trecut, adică absența butonului fizic de home. În imagini nu există niciun fel de buton capacitiv, partea frontală fiind aproape în totalitate acoperită de display. Interesant este și faptul că senzorul de amprentă digitală nu pare să fie nici pe partea din spate, acest lucru alimentând zvonurile cum că Samsung Galaxy S8 va avea un senzor optic de amprentă, ceea ce înseamnă ca afișajul ar putea citi amprentele digitale.

Samsung Galaxy S8

Din aceleași poze reiese și faptul că vor exista două grile pentru boxe, una în partea de jos și una în partea de sus, telefonul oferind astfel o calitate audio superioară. În partea de jos a telefonului se pare că există în continuare un jack audio de 3,5 mm. Butoanele de volum și cel de power sunt situate pe partea din stânga, în timp ce aparatul foto și blițul sunt poziționate central pe partea din spate.

De asemenea, legat de cameră, din pozele apărute se pare că nu o să existe una dublă, cel puțin nu pe modelul mic.

În conformitate cu zvonurile anterioare, este posibil ca Samsung Galaxy S8 să vină cu un asistent numit Bixby, care va funcționa cu toate aplicațiile native instalate pe telefon.

Noul flagship al celor de la Samsung a fost așteptat să fie lansat la MWC, dar rapoartele cele mai recente indică o lansare undeva la mijlocul lunii Aprilie 2017.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *