Samsung va livra procesoare Exynos pentru grupul Volkswagen

Gigantul din industria tehnologiei, Samsung Electronics Co Ltd a anunțat miercuri că va începe furnizarea de procesoare Exynos către grupul Volkswagen, pentru mașinile Audi. Acestea vor fi folosite pentru sistemele de infotainment ale noilor mașini fabricate. Astfel Samsung își extinde vânzările de procesoare, în domeniul auto.

Cei de la Samsung au declarat că procesoarele Exynos vor alimenta până la patru ecrane instalate la bordul mașinilor pentru sistemele de infotainment de ultimă generație ale Audi. Nu au fost furnizate detalii despre valoarea contractului dintre cele două companii sau despre ce vehicule Audi vor folosi procesoarele de la Samsung.

Samsung va livra procesoare Exynos pentru Volkswagen

Sistemele de infotainment ale autoturismelor sunt pentru afișarea informațiilor, cum ar fi navigația, setările mașinii, consumatorii sau redarea audio-video. Tot prin aceste sisteme, șoferii își pot conecta telefoanele la mașini.

Producătorul mondial de top de smartphone-uri și cipuri de memorie încearcă astfel să impulsioneze creșterea vânzărilor de componente în domeniul auto pentru a stimula creșterea economică. Samsung furniza deja cipuri de memorie pentru Audi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *