Telefonul Nokia P Android dezvăluit în urma unor fotografii scăpate pe Internet

Cei de la Nokia au încercat să păstreze misterul primului său telefon cu Android, dar se pare că nu au reușit să facă acest lucru nici până la începutul anului 2017. Aceste fotografii scăpate pe Internet, dezvăluie aspectul noului lor device foarte devreme.

Conform zvonurilor apărute, este posibil să vedem noul Nokia P Adroid până la finalul lunii Februarie.

Aceste fotografii sunt, în mod evident, neoficiale. În schimb ele provin din China, sub formă de anonimat. Fotografiile par să dezvăluie un telefon unibody construit din metal, cu linii pe spate pentru antenă, similar cu cele de la HTC.

Camera cu o singură lentilă se pare că este una de 23 de megapixeli cu obiectiv Carl Zeiss. Nokia a mai lucrat și înainte cu cei de la Zeiss și este binecunoscut faptul că împreună au împins la extrem capacitățile camerelor foto de pe smartphone-uri, așadar avem mari speranțe de la noul telefon din acest punct de vedere.

Telefonul Nokia P Android

Alte specificații includ un procesor Qualcomm Snapdragon 835 ce va funcționa alături de 6 GB RAM. Nu există nici un semn că ar exista și un buton frontal fizic, deci se poate presupune că va dispune de autentificare prin intermediul irisului sau poate va avea un cititor de amprente inclus în sticla ecranului.

Dacă zvonurile sunt reale, atunci ne putem aștepta să vedem noul Nokia P la MWC la sfârșitul lui Februarie 2017.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *