Tesla Powerpack 2 are o densitate dublă de energie

Tesla a anunțat deja câteva lucruri ce vor putea fi văzute la conferința de mâine, printr-o postare pe blog ce oferă detalii despre Powerpack 2, a doua soluție comercială a lor pentru stocarea de energie. Powerpack 2 a început deja să fie livrat, în Septembrie, cu un modul de energie cu totul nou, care este capabil să atingă de două ori densitatea de energie sau în jur de 200 kWh de depozitare.

Powerpack 2 are de asemenea, un invertor nou proiectat și construit de către cei de la Tesla, iar acest lucru este, potrivit companiei, „cel mai eficient invertor și cu cea mai mare densitate de putetere de pe piață”, și de asemenea, are beneficiul că este foarte ușor de instalat.

Tesla Powerpack 2

Tesla spune că au livrat baterii adăugând până la peste 300 h la capacitatea totală de stocare a energiei, ceea ce este un lucru absolut impresionant, dat fiind că, în SUA, o casă de dimensiuni medii consumă în jur de 11 Mwh pe an.

Dezvăluind această mică parte din viitoarea conferință, indică faptul că cei de la Tesla doresc să se asigure că este suficient timp și rămâne suficient interes pentru restul anunțurilor ce vor fi făcute mâine, care vor include și prima soluție integrată pentru acoperișurile solare, precum și Powerall 2.0, soluția de stocare a energiei ajunsă acum la a doua generație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *