Top carcase și accesorii pentru Huawei P10

Huawei a reușit să producă telefoane de top în mod constant în ultimii ani și a încercat să devină un nume important și pe piețele occidentale – iar ultimul lor smartphone de top, Huawei P10, pare să îi ajute mult în acest sens.

Huawei P10 adună tot ceea ce a făcut compania bine anterior, cu câteva mici modificări față de flagship-ul anterior P9, pentru a se asigura ca vor ține pasul cu marile companii cum ar fi Samsung și Apple.

Modificările aduse nu sunt semnificative, astfel încât dacă dețineți un telefon recent de la Huawei, este posibil să nu aibă sens să faceți un upgrade, poate doar dacă veți alege modelul P10 Plus. Pe de altă parte, pentru Huawei P10 veți găsi o mulțime de carcase și accesorii disponibile pe piață.

Bumper Love Mei

Cei de la Love Mei produc unele dintre cele mai bune carcase din metal pentru orice smartphone, iar Huawei P10 nu face excepție. Modelul „Powerful” este o carcasă de protecție realizată din aluminiu de înaltă calitate și are o construcție robustă care îi permite să protejeze telefonul foarte bine. Carcasa acoperă colțurile și marginile telefonului dvs P10, lăsând în același timp partea frontală și spatele complet accesibile. Dacă sunteți în căutarea unei carcase bune pentru telefonul dvs Huawei P10, atunci aceasta este o alegere excelentă.

Carcasa Huawei Protective Fabric

Huawei au făcut ceva diferit de carcasele lor oficiale: sunt fabricate mai degrabă din țesături decât din plastic. Acest lucru face ca această carcasă să se simtă foarte confortabil în mână, cu un aspect unic de țesătură dintr-o gamă diversificată de culori. Carcasa Fabric va proteja telefonul de zgârieturi și picături mici de apă și, de asemenea, este o husă care nu mărește telefonul aproape deloc. De asemenea, pe partea frontală a carcasei colțurile sunt ridicate, pentru a preveni zgârierea ecranului.

Suport telefon magnetic 2 în 1 MagicMount Dash / Vent

MagicMount Dash / Vent este un sistem unic 2 în 1. Pur și simplu montați baza pe bordul mașinii sau altă suprafață și sunteți gata de plecare. Aveți nevoie să mutati suportul în altă locație? Pur și simplu glisați capul magnetic de bază și introduceți-l în gurile de ventilație ale mașinii sau folosiți-l ca și un stand pentru telefon. Când vreți să îl folosiți ca suport de bord, glisați capul dispozitivului înapoi la bază și gata.

suport-telefon

Carcasă Olixar ArmourDillo

Dacă protecția este ceea ce vă interesează cel mai mult, atunci nu veți găsi o variantă mai bună decât Olixar ArmourDillo. Această carcasă de protecție are un exterior crestat care previne deteriorarea prin căzături sau zgârieturi, adăugând în același timp aderență. Partea din spate a carcasei include și un suport care face telefonul perfect pentru vizionarea clipurilor video pe ecranul superb pe care îl are.

Carcasă Huawei Smart View Flip

Huawei Smart View este o carcasă flip cu o caracteristică specială: o fereastră clară vă permite să vizualizați rapid ora, data, vremea și notificările fără a fi nevoie să deschideți husa. Acest lucru duce la economisirea de timp, eliminând cel mai mare dezavantaj al huselor flip. Desigur, veți obține totuși toate avantajele acestei huse, inclusiv o protecție excelentă a ecranului. Această carcasă este fabricată din țesătură.

Folie de sticlă Olixar

Această folie din sticlă este un mod eficient de a împiedica ecranul telefonului dvs Huawei P10 să se zgârie sau să se spargă. Instalarea este mai ușoară decât în cazul unei folii din plastic și va fi și mult mai rezistentă. Cu excepția cazului în care folosiți o carcasă de protecție flip, vă recomandăm să luați și o astfel de folie de sticlă.

Card SD Samsung Evo Plus 128 GB

Există carduri SD și mai ieftine, mai mici și mai lente pe piață, dar de ce să nu investiți în ceva de o mai bună calitate? Acest card Evo Plus de la Samsung ar trebui să reziste pentru mulți ani, are viteze de transfer extrem de rapide și este rezistent la apă.

Cablu USB-C Olixar

Renunțați la vechile cabluri micro USB și treceți la noile cabluri USB-C pentru a avea o viața mai ușoară atunci când folosiți un smartphone modern. Există un cablu de 10 cm ideal pentru încărcare de la un powerbank și un cablu de doi metri care funcționează bine atunci când doriți să încărcați telefonul și să-l utilizați în același timp.

ochelari-realitate-virtuala

Ochelari realitate virtuala Widjit

Ochelarii virtuali Widjit sunt un set cu cască VR construiți din materiale plastice ieftine, dar de bună calitate, pentru a păstra un preț scăzut, la fel ca și Google Cardboard. Totuși, față de Cardboard, acești ochelari de la Widjit sunt mult mai calitativi și mai confortabili, oferind o experiență VR foarte bună. Acești ochelari realitate virtuala sunt o modalitate excelentă de a încerca aplicațiile și jocurile VR, pe telefonul dvs smartphone.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *