Ultima achiziție a Volkswagen o să vă permită să plătiți parcarea cu telefonul

Cei de la Volkswagen par că vor să se transforme într-o companie axată pe mai multe domenii, în loc să rămână o companie constructoare de mașini 100%. Aceștia tocmai au făcut o achiziție care îi ajută în acest sens. Marele constructor auto, a cumpărat PayByPhone, o companie canadiană care a dezvoltat o soloție de plată a parcării prin intermediul aplicațiilor de smartphone, a sms-urilor sau a apelurilor telefonice. Prin PayByPhone se fac anual tranzacții pentru locurile de parcare de aproximativ 300 de milioane de $, numai în marile orașe, care includ Boston, Londra, Paris, San Francisco sau Seattle.

Veți plăti parcarea cu telefonul

Nu este clar care sunt intențiile exacte ale celor de la VW. Cert este că această achiziție ne poate ajuta în viitor să cumpărăm nu numai locuri de parcare, ci și tot felul de produse sau servicii, fie că sunteți la cumpărături cu telefonul sau cu o mașină conectată cu această aplicație. Grupul VW poate profita de pe urma cererilor de parcare, dar s-ar putea lovi, de asemenea, și de oferte profitabile de la firme dornice să își vândă produsele prin intermediul acestei aplicații.

Părerea noastră este că o astfel de aplicație ne-ar face viața mai ușoară tuturor, pentru că nu vom mai pierde ore întregi prin trafic căutând un loc de parcare liber. Aplicația ne-ar putea ghida direct către locul liber, astfel am scăpa de foarte mult stres acumulat în trafic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *